Crama Viișoara

Restaurant, Magazinul, Expozitia și Conacul

La Crama Viisoara tehnologia se imbina perfect cu turismul.

Gasim aici un restaurant cu 100 de locuri, aflat in prelungirea magazinului de vinuri si de la care orice vizitator poate cumpara ce sortiment de vin dorește. Prin acest restaurant se creeaza clientilor posibilitatea de a bea un vin bun, la masa, consumand in acelasi timp si alimentele care se potrivesc excelent sortimentului ales.

Restaurantul este genul tavernă,

unde domina lemnul si piatra. Aici troneaza un semineu impozant, unde seara te poti incalzi in timp ce degusti un vin excelent din Crama Viisoara. Intreaga atmosfera, vinul si produsele, toate creeaza un mediu excelent si relaxant. Cei mai grabiti au timp sa intre in magazinul amplasat lateral drumului Constanța – Ostrov (Drumul Roman), sa admire expoziția si sa cumpere o sticla de vin bun, de care sa se bucure atunci cand ajung acasa.

Aici functioneaza si un mic muzeu unde poti afla lucruri interesante despre Viisoara, despre povestea vinului de aici, si despre cum s-a nascut Crama.

Cei mai putin grabiti pot face o lunga preumblare prin intregul complex. Pot ajunge si la Conac, o constructie impozanta, amplasata intr-o zona verde foarte frumoasa.

Aici te poti relaxa admirand varietatea de animale ce se gasesc in micul parc, lebede, porci vietnamezi, cai, ponei, caprioare si multe alte pasari precum rate si gaste. Gradina frumos ingrijita este garantia unei zile linistite, petrecute in familie, in cea mai frumoasa Crama…